Αποστολή Προϊόντων

Το Online Φαρμακείο Radixpharmacy αποστέλλει τις παραγγελίες στη διεύθυνση που οι πελάτες δηλώνουν στη φόρμα παραγγελίας (οικία ή χώρος εργασίας). Είναι απαραίτητο να καταχωρείται η σωστή διεύθυνση, e-mail και τηλέφωνο για επικοινωνία με την ομάδα του Radixpharmacy.gr και την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier).

Το Radixpharmacy.gr είναι ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο που λειτουργεί με πραγματική αποθήκη, που σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται ως "διαθέσιμα" στον χρήστη, είναι και πραγματικά διαθέσιμα στα ράφια μας. Η διαδικασία αποστολών υποστηρίζεται από ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρησης αποθεμάτων και μια καλά οργανωμένη αποθήκη, υποδομές που μας επιτρέπουν να εκτελούμε την παραγγελία σας την ίδια μέρα που εσείς την καταχωρείτε στο site μας. 

Η αποστολή της παραγγελίας δρομολογείτε όταν:

  • (α) όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα για αποστολή, και

  • (β) η παραγγελία έχει εξοφληθεί (εκτός αν έχει επιλεγεί πληρωμή με αντικαταβολή όπου εξοφλείται κατά την παράδοση).

Ο χρόνος παράδοσης του δέματος εξαρτάται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) και συνήθως είναι 1-2 εργάσιμες μέρες μετά από την αποστολή του. Σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Μόλις σταλεί η παραγγελία, αποστέλλεται στο e-mail και ο αριθμός παρακολούθησης της αποστολής, ώστε να είναι δυνατή η παρακολούθηση της πορείας αποστολής του δέματος μέσα από τον ιστότοπο της εταιρείας που το μεταφέρει, δηλαδή της EΛΤΑ Courier.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους σαράντα εννέα (49,00) ευρώ και άνω και βάρους μέχρι δύο (2) κιλά, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής. Για κάθε επιπλέον κιλό ο πελάτης επιβαρύνεται με ένα ευρώ (1 ευρώ) ανά επιπλέον κιλό.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των σαράντα εννέα (49,00) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής δύο και ογδόντα (2,80) ευρώ, εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα δύο(2) κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ένα ευρώ (1 ευρώ) ανά επιπλέον κιλό.

Για αγορές με τρόπο εξόφλησης την αντικαταβολή επιβαρύνεστε με δυόμιση (2,50) ευρώ στο σύνολο της παραγγελίας, ενώ για αγορές άνω των ενενήντα οχτώ (98) ευρώ η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ BOX NOW

Η "BOX NOW" ως τρόπος παραλαβής σου επιτρέπει να παραλάβεις μόνος σου το δέμα σου ό,τι ώρα θες σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής "BOX NOW Locker".

Το κόστος της υπηρεσίας είναι Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 49€ ενώ για παραγγελίες κάτω των 49€ το κόστος της υπηρεσίας είναι 2€.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο παράδοσης πατήστε εδώ:

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Παραλαμβάνετε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 21:00 και Σάββατο 08:00-20:00. Εξαιρείται η Κυριακή κατά την οποία το φαρμακείο είναι κλειστό.
Οι παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται από το φαρμακείο μετά την πάροδο 
τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών ακυρώνονται αυτόματα.

Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φαρμακείο παρακαλούμε επιλέξτε στο τρόπο πληρωμής "Παραλαβή από το Φαρμακείο".

Θα ειδοποιηθείτε με email ή τηλεφωνικά στο κινητό τηλέφωνο που έχετε δηλώσει όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται έως τις 13:30 μ.μ θα παραλαμβάνονται την επόμενη μέρα,εφόσον όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας