Αρχική / Box Now

Box Now

BOX NOW: Ευέλικτες και καινοτόμες υπηρεσίες παράδοσης δεμάτων.

Η BOX NOW ως τρόπος παραλαβής στο check out σου επιτρέπει να παραλάβεις μόνος σου το δέμα σου ό,τι ώρα θες σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW Locker κοντά στο σπίτι σου ή στη δουλειά σου.

Πλεονεκτήματα:

Δεν χρειάζεται πια να περιμένεις για να λάβεις το δέμα σου, σε περιμένει αυτό.

Παράλαβέ το ό,τι ώρα θες: Tα ΒΟΧ ΝΟW Locker (Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής) λειτουργούν 24ώρες το 24ωρο

Παράλαβέ το γρήγορα: Eντός 24 ωρών σε όλη την Ελλάδα*

Πλήρωσε λιγότερα για περισσότερα: Οικονομικές τιμές μεταφορικών για παράδοση εντός 24 ωρών, με ενιαία ογκομετρική χρέωση ανά παραγγελία.

Free Shipping άνω των 49€ και οικονομική χρέωση 2€ για παραγγελίες μέχρι 49€.

 

Πως λειτουργεί βήμα-βήμα:

Επίλεξε την BOX NOW ως τρόπο παράδοσης στο check-out.

Επίλεξε το BOX NOW Locker που προτιμάς στο χάρτη.

Με την παράδοση του δέματος στο Locker, λαμβάνεις μήνυμα με το PIN που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την BOX NOW:

• Αν η παραγγελία σου καταχωρηθεί στο κατάστημά μας μέχρι τις 13:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή, τοποθετείται στο επιλεγμένο από εσένα Locker εντός Αττικής την ίδια ημερα έως τις 00:30 και εκτός Αττικής την επόμενη ημέρα.

• Αν η παραγγελία σου καταχωρηθεί στο κατάστημά μας μετά τις 13:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή, τοποθετείται στο επιλεγμένο από εσένα Locker εντός Αττικής την επόμενη ημερα και εκτός Αττικής την μεθεπόμενη ημέρα.

• Αν η παραγγελία σου καταχωρηθεί στο κατάστημά μας μετά τις 13:00μμ την Παρασκευή ή το Σαββατοκύριακο θα τοποθετείται στο επιλεγμένο από εσένα Locker εντός Αττικής τη Δευτέρα έως τις 00:30 και εκτός Αττικής την Τρίτη.

• Το δέμα σου θα σε περιμένει στη BOX NOW θυρίδα για 72 ώρες, μπορείς να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας https://track.boxnow.gr/ ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 211- 1005301

• Ενιαία ογκομετρική χρέωση ανά παραγγελία

• Αν θέλεις να παρακολουθήσεις την πορεία του δέματός σου. Μπορείς να το κάνεις μέσω της ιστοσελίδας https://track.boxnow.gr/

• Θέλεις να στείλεις την παραγγελία σου ως δώρο στο αγαπημένο σου πρόσωπο; Τώρα μπορείς, άμεσα και οικονομικά εδώ: https://p2p.boxnow.gr

 

Τρόποι πληρωμής:

• Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για προπληρωμένες παραγγελίες με χρήση κάρτας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας