Τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι τιμές έμειναν ίδιες! Bάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Αρχική / Blog / Η λήψη μίας πολυβιταμίνης καθημερινά μειώνει τον κίνδυνο άνοιας

Η λήψη μίας πολυβιταμίνης καθημερινά μειώνει τον κίνδυνο άνοιας

Πίσω στο blog
27/09/2022
Η λήψη μίας πολυβιταμίνης καθημερινά μειώνει τον κίνδυνο άνοιας

Η λήψη μίας πολυβιταμίνης καθημερινά μειώνει τον κίνδυνο άνοιας

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η καθημερινή λήψη πολυβιταμινών θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ ή άνοιας.
Η λήψη αυτών των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών επιβραδύνει τη γνωστική έκπτωση έως και 60%, που αντιπροσωπεύει σχεδόν δύο χρόνια υγιούς εγκεφαλικής λειτουργίας.
Οι ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Wake Forest, αναφέρουν ότι επιτεύχθηκαν βελτιώσεις με την λήψη μίας πολυβιταμίνης καθημερινά για μόλις τρία χρόνια. Τα αποτελέσματα ελέγχθηκαν σε μια ομάδα περισσότερων από 2.200 ατόμων, που ήταν 65 ετών και άνω. Στους συμμετέχοντες δόθηκε είτε μια πολυβιταμίνη είτε ένα εικονικό φάρμακο, ενώ σε μια άλλη ομάδα χορηγήθηκε συμπλήρωμα εκχυλίσματος κακάο (που περιέχει φλαβανόλες οι οποίες πιστεύεται ότι βελτιώνουν τη γνωστική λειτουργία) ή ένα εικονικό φάρμακο.

Όσοι έλαβαν την πολυβιταμίνη εμφάνισαν σημαντικές βελτιώσεις στη γνωστική λειτουργία τους, σε αντίθεση με την ομάδα που έλαβαν εκχύλισμα κακάο και δεν εμφάνισαν σημαντικά ενισχυμένη γνωστική λειτουργία μετά από τρία χρόνια. Τα άτομα με καρδιακά προβλήματα - τα οποία διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο γνωστικής έκπτωσης - κατέγραψαν ακόμη μεγαλύτερες βελτιώσεις από το μέσο όρο του 60%.
(Πηγή: Alzheimer’s & Dementia, 2022; doi: 10.1002/alz.12767)

To Νeubria Spark (Μemory) είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν την πνευματική τους απόδοση. Υποστηρίζει τη βελτίωση της μνήμης, της εστίασης και της προσοχής, χωρίς τη χρήση καφεΐνης. Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Clarity" με εξειδικευμένα βότανα που συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και την υγιή νοητική λειτουργία.

Το βοτανικό μείγμα "Clarity" του Neubria Spark περιέχει εκχυλίσματα Κουρκουμά, Μπακόπα, Ασβαγκάντα, Τζίνγκο Μπιλόμπα, Δενδρολίβανου και Φασκόμηλου, τα οποία συνδυάζονται για τη βελτίωση της μνήμης, της πνευματικής απόδοσης και την υποστήριξη της υγιούς γνωσιακής λειτουργίας. Επιπρόσθετα, το Neubria Spark περιέχει Κιτικολίνη, η οποία υποστηρίζει την νοητική συγκέντρωση, την εστίαση και την προσοχή και συνένζυμο Q10, ένα αντιοξειδωτικό που τροφοδοτεί τα μιτοχόνδρια των κυττάρων για την παροχή της απαραίτητης ενέργειας που χρειάζεται ο εγκέφαλος για να παραμείνει σε εγρήγορση.

Το Neubria Spark περιλαμβάνει επίσης ένα ολοκληρωμένο μείγμα 22 απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων που χρειάζεται το μυαλό και το σώμα καθημερινά για την καλή υγεία και τη γνωσιακή λειτουργία, καθώς και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Συγκεκριμένα, περιέχει βιταμίνες A, B6, B12, B3, C, D, φολικό οξύ, ψευδάργυρο, χαλκό και σελήνιο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το Neubria Spark είναι ιδανικό και για ηλικιωμένα άτομα που βιώνουν συνήθως πτώση στα επίπεδα των μικροθρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά τα οποία συμβάλλουν επίσης στη θρέψη του εγκεφάλου.

neubria

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας