Τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι τιμές έμειναν ίδιες! Bάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Αρχική / Blog / Best in Pharmacy Awards 2022

Best in Pharmacy Awards 2022

Πίσω στο blog
20/09/2022
Best in Pharmacy Awards 2022

Στο RADIX PHARMACY απονεμήθηκε το βραβείο GOLD για την <<Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών σε φαρμακείο>> κατόπιν υποβολής υποψηφιότητας στον θεσμό Best in Pharmacy Awards 2022 ο οποίος πραγματοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια από την Boussias Communications και αναδεικνύει την ποιότητα και την καινοτομία στον χώρο της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς.

Όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς, Θεσμικούς Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες που διακρίνονται για το αξιοσημείωτο έργο τους.

Το βραβείο αυτό αποτελεί σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλει καθημερινά το RADIX PHARMACY, στέκοντας πάντα δίπλα στις ανάγκες των πελατών με κάθε δυνατό τρόπο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης. Το φαρμακείο παρέχει τα τελευταία 5 χρόνια ένα ευρύ φάσμα προϊόντων αλλά και υπηρεσιών, ακολουθώντας πρότυπα του εξωτερικού και τηρώντας όλους τους κανόνες του κλάδου.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Τσιμόπουλος Βύρων, Φαρμακοποιός & Ιδιοκτήτης του RADIX PHARMACY, αφιέρωσε το βραβείο στην ομάδα του φαρμακείου και τόνισε ότι η σωστή εξυπηρέτηση πελατών απαιτεί ενσυναίσθηση και σεβασμό στον άνθρωπο.

Best in pharmacy awards

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας