Τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι τιμές έμειναν ίδιες! Bάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Αρχική / Συμπληρώματα διατροφής / Γαστρεντερολογικά / Εντερική Δυσκοιλιότητα / Quest KidzBiotix 30tabs

Quest KidzBiotix 30tabs

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5022339613015
Τιμή
16,76 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Παρέλαβε το γρήγορα και απλά με BOX NOW Locker! BOX NOW

Το KidzBiotix της Quest είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής σε μασώμενη μορφή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καλή λειτουργία του παιδικού εντέρου.

 

• Το KidzBiotix περιέχει τέσσερα διαφορετικά προβιοτικά, τα οποία έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην ισορροπία της χλωρίδας του παιδικού εντέρου, βοηθώντας τον οργανισμό να αποτρέπει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν διάρροια, δυσκοιλιότητα ή άλλες γαστρεντερικές διαταραχές.

 

• Το KidzBiotix είναι επίσης ιδανικό για περιόδους που λαμβάνεται αντιβίωση καθώς τα προβιοτικά που περιέχει βοηθούν στην επαναφορά της εντερικής χλωρίδας που διαταράσσεται από αυτήν. Τα προβιοτικά συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν μια ισορροπημένη εντερική χλωρίδα, η οποία μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη μελλοντική τους υγεία.

 

  • Τα προβιοτικά του KidzBiotix διατηρούν τη σταθερότητά τους μέχρι την ημερομηνία λήξης του προϊόντος και επιβιώνουν κατά τη διέλευση τους από το στομάχι, δρώντας κατευθείαν στο έντερο.

 

Δοσολογία:

Παιδιά άνω των 3 ετών: Μια έως δύο μασώμενες ταμπλέτες την ημέρα. Οι ταμπλέτες πρέπει να μασιούνται και όχι να καταπίνονται ολόκληρες.

Παιδιά 1 έως 3 ετών: Θρυμματίστε την ταμπλέτα και προσθέστε τη σε στερεή ή υγρή τροφή.

 

Οδηγίες για Αλλεργίες

• Το KidzBiotix δεν περιέχει συστατικά που προκαλούν αλλεργίες.

Βάρος: 0.20 kg

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας