Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε και να σκέφτεστε θετικά!

Αρχική / Εποχιακές προσφορές / Χειμώνας / Βήχας-Πονόλαιμος / Power Health Doctor Power Cough Syrup, Σιρόπι για την αντιμετώπιση του ξηρού και παραγωγικού βήχα, Κατάλληλο από 1 ετών, 150ml

Power Health Doctor Power Cough Syrup, Σιρόπι για την αντιμετώπιση του ξηρού και παραγωγικού βήχα, Κατάλληλο από 1 ετών, 150ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5200321012828
Τιμή
12,16 €
15,20 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Το Doctor Power Cough Syrup είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν με δράση που βασίζεται στην έντονη βλεννοπροσκολλητική ιδιότητα των συστατικών του. Μπορεί να χορηγηθεί για να καταπραΰνει τόσο τον ξηρό, επίμονο βήχα, όσο και τον παραγωγικό, προάγοντας τη φυσιολογική απόχρεμψη.

 

Η υψηλή ποσότητα πολυσακχαριτών και μελιού που περιέχει, δρα σχηματίζοντας μια προστατευτική μεμβράνη που καταπραΰνει τα συμπτώματα και καλύπτει τον τραυματισμένο και φλεγμονώδη βλεννογόνο. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύει τον βλεννογόνο από μολυσματικούς ή ερεθιστικούς παράγοντες, επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης του βλεννογόνου και συμβάλλει στη διακοπή του βήχα.

 

Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω του 1 έτους.

Χωρίς γλουτένη, λακτόζη.

 

Οδηγίες Χρήσης:

• Παιδιά ηλικίας 1 έως 3 ετών: 2,5 ml.
• Παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών: 5 ml.
• Παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών: 7,5 ml.
• Ενήλικες: 10 ml.

 

Λαμβάνεται 2 φορές την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, έως και 4 φορές μέγιστη δοσολογία ανά ημέρα.

 

• Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
• Η τελευταία δόση της ημέρας προτείνεται πριν την κατάκλιση.
• Συνιστάται να αποφεύγεται η κατανάλωση τροφίμων ή ποτών για τουλάχιστον 30 λεπτά μετά τη χρήση.
• Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από τη βελτίωση των συμπτωμάτων.

 

Για περαιτέρω ενίσχυση της δράσης του προϊόντος, επιτρέπεται η χορήγησή του για μεγάλη χρονική περίοδο. Μέγιστη διάρκεια θεραπείας: 30 ημέρες. Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα, καταναλώστε το προϊόν εντός 3 μηνών.

 

Χρησιμοποιήστε το δοσομετρικό καπάκι που υπάρχει στη συσκευασία για να λάβετε με ακρίβεια τη συνιστώμενη δοσολογία. Πλένετε το καπάκι και κλείνετε καλά τη φιάλη μετά από κάθε χρήση.

 

Το Doctor Power Cough Syrup είναι ένα γνωστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προιόν. Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά του αξιολογήθηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία για τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα (93/42/EEC).

Βάρος: 0.45 kg

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας