Αρχική / Συμπληρώματα διατροφής / Ανάγκες / Άγχος - Stress - Αϋπνία / Power Health Bach Vine No32, 20ml

Power Health Bach Vine No32, 20ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5000488103328
Τιμή
15,92 €
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ
Παρέλαβε το γρήγορα και απλά με BOX NOW Locker! BOX NOW

Είστε αδιάλλακτοι και έχετε την τάση να είστε κυριαρχικοί ή άκαμπτοι.;

 

Το Bach Vine  είναι για τους ανθρώπους που εξουσιάζουν τους άλλους. Είναι συχνά πολύ ικανοί, ακόμα και ιδιαίτερα ταλαντούχοι και φιλόδοξοι αλλά χρησιμοποιούν τα αναμφίβολα προσόντα τους για εξουσιάζουν και να φοβερίζουν. Γνωρίζουν καλύτερα από οποιοδήποτε και βάζουν τους άλλους ανθρώπους κάτω. Αν και δεν προσπαθούν να αλλάξουν τους άλλους ανθρώπους αγνοούν τις επιθυμίες και τις απόψεις τους και έχουν την την απαίτηση και αναμένουν την απόλυτη υπακοή.

 

Είναι επιθετικοί και υπερήφανοι και μπορούν να είναι άσπλαχνα άπληστοι για τη δύναμη, τα όρια τους είναι σκληρά, και χωρίς έλεος. Τα ακραία παραδείγματα είναι ο γονέας ή ο προϊστάμενος που κυβερνούν με μια ράβδο σιδήρου, ή ο πολιτικός δικτάτορας που χρησιμοποιεί οποιαδήποτε μέσα να κερδίσει τους σκοπούς του, ή ο νταής στο σχολείο που φοβερίζει και ελέγχει επιθετικά τα άλλα παιδιά.

 

Η θετική δυνατότητα Vine είναι αποφασιστικότητα χωρίς κυριαρχία. Οι θετικοί άνθρωποι Vine βλέπουνε το καλό στους άλλους και ενθαρρύνουν και οδηγούν χωρίς να τους ελέγχουν. Κάνουν τους σοφούς ηγέτες, τους δασκάλους, τους προϊσταμένους ή τους γονείς. Χρησιμοποιούν τα χαρίσματα τους για να βοηθήσουντους άλλους για να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να βρούν την πορεία τους στη ζωή.

Εμπνέουν τους άλλους με τη ακλόνητη εμπιστοσύνη και τη βεβαιότητά τους

 

Χρήση:

• Βάλτε 2 σταγόνες Bach 20ml σε ένα ποτήρι νερό και πίνετε γουλιές σε διαστήματα.

• Ξαναγεμίστε αν χρεαστεί.

Βάρος: 0.10 kg

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας