Τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι τιμές έμειναν ίδιες! Bάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Αρχική / Συμπληρώματα διατροφής / Ανάγκες / Άγχος - Stress - Αϋπνία / Power Health, Bach Rescue Remedy 09 Clematis 20ml

Power Health, Bach Rescue Remedy 09 Clematis 20ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5000488103090
Τιμή
19,16 €
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ
Παρέλαβε το γρήγορα και απλά με BOX NOW Locker! BOX NOW

Είστε ονειροπόλοι και γενικά χαρακτηρίζεστε από έλλειψη ενδιαφέροντος για το παρόν.

 

Το Clematis είναι για τους ανθρώπους που ζουν σε έναν δικός τους κόσμο χωρίς το ενδιαφέρον για τον πραγματικό κόσμο. Βρίσκουν δύσκολο για να ζήσουν στο παρόν. Δεν είναι πραγματικά ευτυχείς και περιμένουν για τους καλύτερους χρόνους εντούτοις δεν λαμβάνουν κανένα ενεργό μέτρο για να φέρουν αυτούς καλύτερους χρόνους .

 

Έχουν μια φτωχή μνήμη, με λίγο μυαλό για τη λεπτομέρεια. Τείνουν να στερηθούν την ενέργεια, και να εμφανιστούν αφηρημένοι .

 

Επιθυμούν να είναι μόνοι και θα αποφύγουν την αντιμετωπίση των προβλημάτων τους με την απόσυρση. Όταν είναι άρρωστοι δεν καταβάλλουν καμία προσπάθεια για να γίνουν καλά. Μπορούν να είναι έντονα ρομαντικοί. Το Clematis είναι κατάλληλο για τους ανθρώπους που έχουν χάσει αγαπημένους και περιμένουν να τους ανταμώσουν . Λόγω της έλλειψης συγκέντρωσης, μπορούν να τείνουν να είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα.

 

Τα παιδιά Clematis έχουν τη δυσκολία να συγκεντρωθούν λόγω μιας τάσης στην ονειροπόλησης παρά έλλειψη έμφυτης δυνατότητας. Η θετική δυνατότητα Clematis είναι ένα ζωηρό ενδιαφέρον για τον κόσμο γύρω, και απόλαυση της ζωής.

 

Οι θετικοί άνθρωποι Clematis είναι ανοικτοί στην έμπνευση και εκπληρώνουν τη δημιουργική δυνατότητά τους για παράδειγμα στην τέχνη, το γράψιμο, το σχέδιο, τη μόδα, ή τη θεραπεία. Ρεαλιστικοί και κάτω στη γη, έχουν μια αίσθηση του σκοπού και αναγνωρίζουν ότι το μέλλον διαμορφώνεται από το παρόν. Στηρίζονται καλά στον εαυτό τους και είναι ικανός να ελέγξουν τις σκέψεις τους.

 

Προτεινόμενη χρήση:

• Αραιώστε δύο σταγόνες του Clematis σε ένα ποτήρι νερού και πίνεται με γουλιές κατά διαστήματα.

• Ξαναγεμίστε ανάλογα με τις ανάγκες.

Βάρος: 0.10 kg

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας