Τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι τιμές έμειναν ίδιες! Bάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Αρχική / Συμπληρώματα διατροφής / Ανάγκες / Άγχος Stress - Ψυχολογία / Power Health Bach Larch No19, 20ml

Power Health Bach Larch No19, 20ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5000488103199
Τιμή
20,76 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Παρέλαβε το γρήγορα και απλά με BOX NOW Locker! BOX NOW

Προσπαθήστε να εντοπίσετε πώς νοιώθετε τη συγκεκριμένη στιγμή, και στη συνέχεια, αντιστοιχείστε το συγκεκριμένο συναίσθημα με το κατάλληλο ανθοΐαμα. Αν για παράδειγμα, μετακομίζετε και νιώθετε ανυπομονησία και αναστάτωση δοκιμάστε το Impatients. Αν πάλι δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στη νέα σας γειτονιά, δοκιμάστε το Walnut. Διαλύστε δύο σταγόνες από κάθε ίαμα που επιλέξατε σε ένα φλιτζάνι εμφιαλωμένο νερό και πιείτε το αργά. Μπορείτε να επαναλάβετε αν χρειαστεί.

 

Αν είναι απαραίτητο, τα ανθοϊάματα Bach μπορείτε να τα ρίξετε κατευθείαν στη γλώσσα ή τα χείλη, πίσω από τα αυτιά, στους κροτάφους ή τους καρπούς.

 

Για μακρόχρονη χρήση προσθέστε 2 σταγόνες από το κάθε ίαμα σε φιαλίδιο των 30ml με σταγονόμετρο, συμπληρώστε 25ml με εμφιαλωμένο νερό και 5ml κονιάκ και πίνετε καθημερινά 4 σταγόνες τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα, ή και πιο συχνά αν είναι απαραίτητο.

 

Το πόσο συχνά ή για πόσο χρονικό διάστημα μπορείτε να παίρνετε τα ανθοϊάματα Bach εξαρτάται από εσάς.

 

Αν η αρνητική διάθεσή σας είναι παροδική ή διανύετε μια περίοδο κρίσης, μπορεί να χρειαστείτε μια μόνο δόση. Αντίθετα αν η διάθεσή σας διαρκεί για κάποιο διάστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ή τα ανθοϊάματα που έχετε επιλέξει για όσο διάστημα κρίνετε ότι το χρειάζεστε.

Βάρος: 0.10 kg

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας