Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε και να σκέφτεστε θετικά!

Αρχική / Συμπληρώματα διατροφής / Ανάγκες / Αποτοξίνωση με διατροφή / Now Phase 2 Starch Neutrilizer 500mg, 60vegs.caps
Now

Now Phase 2 Starch Neutrilizer 500mg, 60vegs.caps

ΚΩΔΙΚΟΣ: 733739030207
Τιμή
29,94 €
42,77 €
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑ

Το σκεύασμα Phase 2™ Starch Neutralizer συμβάλλει στην υιοθέτηση ενός υγιεινού διατροφικού προτύπου, ωστόσο χωρίς τη χρήση επικίνδυνων διεγερτικών ή καθαρτικών ουσιών.

 

• Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία φόρμουλα που δεσμεύει φυσικά το άμυλο και τους υδατάνθρακες των τροφών, εμποδίζοντας τη μετατροπή τους σε γλυκόζη και λίπος. 

 

• Η τιτλοδοτημένη φόρμουλα Phase 2™ αποτελεί ένα φυσικό εκχύλισμα λευκών φασολιών που βοηθά στη μείωση της διάσπασης και απορρόφησης των σύνθετων υδατανθράκων, περιορίζοντας τη δράση ενός πεπτικού ενζύμου, την καλούμενη άλφα-αμυλάση.

 

• Η άλφα-αμυλάση προάγει τη διάσπαση των μεγάλων μορίων υδατανθράκων σε μόρια γλυκόζης, ώστε να μπορούν να απορροφηθούν από το πεπτικό σύστημα.

• Με λιγότερη άλφα-αμυλάση μπορεί να υπάρχει διαθέσιμη μικρότερη ποσότητα γλυκόζης, ώστε αυτή να μετατραπεί σε λίπος και να αποθηκευτεί ως λιπώδης ιστός. 

 

• Σύμφωνα με μία σχετική μελέτη σε 60 ελαφρώς υπέρβαρους ενήλικες, παρατηρήθηκε πως όσοι έλαβαν εκχύλισμα 445 mg Phaseolus vulgaris σε συνδυασμό με μία πλούσια σε υδατάνθρακες διατροφή (2000 - 2200 θερμίδες) και φυσική σωματική δραστηριότητα, εμφάνισαν μετά από 30 ημέρες μείωση του δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) της λιπώδους περιφέρειας των γλουτών, των μηρών και της κοιλιακής περιοχής.

Βάρος: 0.25 kg

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας