Τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι τιμές έμειναν ίδιες! Bάσει ΦΕΚ 35935/2023.

Αρχική / Συμπληρώματα διατροφής / Ανάγκες / Αποτοξίνωση με διατροφή / Now Gymnema Sylvestre 400mg 90veg.caps
Now

Now Gymnema Sylvestre 400mg 90veg.caps

ΚΩΔΙΚΟΣ: 733739047076
Τιμή
22,73 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Παρέλαβε το γρήγορα και απλά με BOX NOW Locker! BOX NOW

To Gymnema Sylvestre είναι ένα ιθαγενές φυτό των τροπικών δασών της Νοτιοκεντρικής Ινδίας και των περιοχών της Sri Lanka της Νοτίου Αφρικής. 

Θεωρείται ως ένα από τα αρχαιότερα παραδοσιακά βότανα της περιοχής της Ασίας με καθαρτικές, διουρητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που διεγείρει την έκκριση και δράση της ινσουλίνης στο μεταβολισμό της γλυκόζης και των λιπιδίων.

 

• Τα φύλλα του Gymnema Sylvestre περιέχουν τριτερπενικές σαπωνίνες και τριτερπενοϊδή τα οποία υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος, και βοηθούν ενισχυτικά ως προς τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος.

 

• Τα οφέλη του Gymnema Sylvestre έχουν συσχετισθεί με την ελάφρυνση των συμπτωμάτων του σακχαρώδη διαβήτη, τη διαχείριση του φυσιολογικού βάρους, και την αποκατάσταση της ταχείας πέψης.

• Σύγχρονες έρευνες υποδεικνύουν ότι μπορεί να βοηθήσει τον υγιή μεταβολισμό της γλυκόζης, μέσω της ικανότητάς του να προάγει τη φυσιολογική δραστηριότητα του παγκρέατος. 

 

• Το σκεύασμα Gymnema Sylvestre της NOW Foods περιέχει γυμνεμικά οξέα (Gymnemic acids), το κύριο βιοενεργό συστατικό των φύλλων του, το οποίο θεωρείται ότι μειώνει τις επιδράσεις της σακχαρόζης και κατ’ επέκταση την ελάττωση της επιθυμίας για γλυκά.

 

Βάρος: 0.40 kg

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας