• H παραγωγή της D-3 στο ανθρώπινο σώμα είναι μία φωτοχημική αντίδραση που επιτελείται κατά την έκθεση του δέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία UVB.
• H καταλυτική δράση του ηλιακού φωτός όμως ποικίλλει.
• Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η παρατεταμένη χρήση φωτοπροστατευτικών προϊόντων και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες συντελούν στην εκτεταμένη εμφάνιση ανεπάρκειας βιταμίνης D-3, η οποία επηρεάζει περίπου το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού σε όλες τις εθνικότητες και όλες τις ηλικίες.
• Η βιταμίνη D-3 βοηθά σημαντικά στην ανάπτυξη και τη συντήρηση των οστών και της οστικής πυκνότητας.
• Προάγει την επαρκή απορρόφηση του ασβεστίου, γεγονός που επίσης συμβάλλει στην υγεία των οστών και των δοντιών.
• Επί πρόσθετα, συμμετέχει στην υγιή κυτταρική ανάπτυξη και τη διατήρηση ενός φυσιολογικού νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος.
• Η D-3 περιέχεται σε λίγες τροφές κυρίως ζωϊκές, όπως o σολωμός, ο τόνος, η σαρδέλα, το μανιτάρι, το "εμπλουτισμένο" γάλα και ο κρόκος αυγού.
• Για όσους δυσκολεύονται να φτάσουν τα συνιστώμενα επίπεδα, η συμπληρωματική λήψη βιταμίνης D-3 (με τη σύμφωνη γνώμη γιατρού) μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των επιπέδων D-3 στον οργανισμό.
Βάρος: 0.15 kg
Περιγραφή
• H παραγωγή της D-3 στο ανθρώπινο σώμα είναι μία φωτοχημική αντίδραση που επιτελείται κατά την έκθεση του δέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία UVB.
• H καταλυτική δράση του ηλιακού φωτός όμως ποικίλλει.
• Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η παρατεταμένη χρήση φωτοπροστατευτικών προϊόντων και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες συντελούν στην εκτεταμένη εμφάνιση ανεπάρκειας βιταμίνης D-3, η οποία επηρεάζει περίπου το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού σε όλες τις εθνικότητες και όλες τις ηλικίες.
• Η βιταμίνη D-3 βοηθά σημαντικά στην ανάπτυξη και τη συντήρηση των οστών και της οστικής πυκνότητας.
• Προάγει την επαρκή απορρόφηση του ασβεστίου, γεγονός που επίσης συμβάλλει στην υγεία των οστών και των δοντιών.
• Επί πρόσθετα, συμμετέχει στην υγιή κυτταρική ανάπτυξη και τη διατήρηση ενός φυσιολογικού νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος.
• Η D-3 περιέχεται σε λίγες τροφές κυρίως ζωϊκές, όπως o σολωμός, ο τόνος, η σαρδέλα, το μανιτάρι, το "εμπλουτισμένο" γάλα και ο κρόκος αυγού.
• Για όσους δυσκολεύονται να φτάσουν τα συνιστώμενα επίπεδα, η συμπληρωματική λήψη βιταμίνης D-3 (με τη σύμφωνη γνώμη γιατρού) μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των επιπέδων D-3 στον οργανισμό.