Η κρέμα με βρώμη 100% της HiPP χρησιμοποιείται ως συστατικό για την Παρασκευή ενός πλήρους γεύματος( π.χ με βρεφικό γάλα για μία μερίδα κρέμας δημητριακών με γάλα).
Ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής, μπορείτε να επιτύχετε διαφορετική θρεπτική αξία ανά μερίδα.
Παρασκευή:
Παρασκευή με βρεφικό γάλα:
Άλλες δυνατότητες παρασκευής:
-με αραιωμένο πλήρες γάλα1 :
Βράζετε 100ml πλήρες γάλα + 100ml νερό σε ένα μαγειρικό σκεύος. Αφήνετε να κρυώσει2 μέχρι να φτάσει στους 50°C. Στο σημείο αυτό ακολουθήστε τις οδηγίες του βήματος 2(βλ. παραπάνω).
-χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων
Βράζετε 100ml καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι να φτάσει στους 50°C2. Βάζετε σε ένα πιάτο 2 κουταλιές της σούπας(11g) κρέμα βρώμης HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέσετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε. Προσθέσετε την επιθυμητή μερική ποσότητα (περίπου 100g) φρούτων HiPP (π.χ αχλάδι Williams Christ) ή κατά προτίμηση λαχανικά HiPP και 1 κ.γ ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Αφήστε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
-ως κρέμα με τροφή ΗΑ
1 Απαιτείται η προσθήκη νερού για να μειωθεί η περιεκτικότητα του αγελαδινού γάλακτος σε πρωτεΐνες σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού.
2 Για να διαλύεται καλύτερα: Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά ζεστό νερό για την Παρασκευή της κρέμας.
Βάρος: 0.35 kg
Περιγραφή
Η κρέμα με βρώμη 100% της HiPP χρησιμοποιείται ως συστατικό για την Παρασκευή ενός πλήρους γεύματος( π.χ με βρεφικό γάλα για μία μερίδα κρέμας δημητριακών με γάλα).
Ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής, μπορείτε να επιτύχετε διαφορετική θρεπτική αξία ανά μερίδα.
Παρασκευή:
Παρασκευή με βρεφικό γάλα:
Άλλες δυνατότητες παρασκευής:
-με αραιωμένο πλήρες γάλα1 :
Βράζετε 100ml πλήρες γάλα + 100ml νερό σε ένα μαγειρικό σκεύος. Αφήνετε να κρυώσει2 μέχρι να φτάσει στους 50°C. Στο σημείο αυτό ακολουθήστε τις οδηγίες του βήματος 2(βλ. παραπάνω).
-χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων
Βράζετε 100ml καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι να φτάσει στους 50°C2. Βάζετε σε ένα πιάτο 2 κουταλιές της σούπας(11g) κρέμα βρώμης HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέσετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε. Προσθέσετε την επιθυμητή μερική ποσότητα (περίπου 100g) φρούτων HiPP (π.χ αχλάδι Williams Christ) ή κατά προτίμηση λαχανικά HiPP και 1 κ.γ ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Αφήστε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
-ως κρέμα με τροφή ΗΑ
1 Απαιτείται η προσθήκη νερού για να μειωθεί η περιεκτικότητα του αγελαδινού γάλακτος σε πρωτεΐνες σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού.
2 Για να διαλύεται καλύτερα: Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά ζεστό νερό για την Παρασκευή της κρέμας.