Η κρέμα δημητριακών με κολοκύθα και καρότο της HiPP είναι προϊόν που αποτελεί συστατικό ενός πλήρους διατροφικά γεύματος(π.χ αναμειγμένο με βρεφικό γάλα για την Παρασκευή κρέμας δημητριακών με γάλα). Ανάλογα με τον τρόπο Παρασκευής μπορεί να επιτύχετε διαφορετική θρεπτική αξία ανά μερίδα.
Δυνατότητες παρασκευής κρέμας δημητριακών HiPP
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
Παρασκευή χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων
Βράζετε 100ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι τους 50°C*. Βάζετε σε ένα πιάτο 2 κουταλιές της σούπας(11g) κρέμα δημητριακών HiPP, προσθέσετε το νερό και ανακατεύετε. Προσθέσετε 100g φρούτων HiPP(π.χ. αχλάδι Williams Christ) και ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Αφήστε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με γάλα και νερό
Βράζετε σε ένα σκεύος 100ml πλήρες γάλα και 100ml νερό1. Αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι τους 50°C*. Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (23g) κρέμας δημητριακών HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέσετε το αραιωμένο γάλα που έχει κρυώσει και ανακατεύετε. Αφήστε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
*Για να διαλύεται καλύτερα: Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά ζεστό νερό για την Παρασκευή της κρέμας.
1 Απαιτείται η προσθήκη νερού για να μειωθεί η περιεκτικότητα του αγελαδινού γάλακτος σε πρωτεΐνες σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού.

Βάρος: 0.25 kg
Περιγραφή
Η κρέμα δημητριακών με κολοκύθα και καρότο της HiPP είναι προϊόν που αποτελεί συστατικό ενός πλήρους διατροφικά γεύματος(π.χ αναμειγμένο με βρεφικό γάλα για την Παρασκευή κρέμας δημητριακών με γάλα). Ανάλογα με τον τρόπο Παρασκευής μπορεί να επιτύχετε διαφορετική θρεπτική αξία ανά μερίδα.
Δυνατότητες παρασκευής κρέμας δημητριακών HiPP
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
Παρασκευή χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων
Βράζετε 100ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι τους 50°C*. Βάζετε σε ένα πιάτο 2 κουταλιές της σούπας(11g) κρέμα δημητριακών HiPP, προσθέσετε το νερό και ανακατεύετε. Προσθέσετε 100g φρούτων HiPP(π.χ. αχλάδι Williams Christ) και ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Αφήστε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με γάλα και νερό
Βράζετε σε ένα σκεύος 100ml πλήρες γάλα και 100ml νερό1. Αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι τους 50°C*. Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (23g) κρέμας δημητριακών HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέσετε το αραιωμένο γάλα που έχει κρυώσει και ανακατεύετε. Αφήστε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
*Για να διαλύεται καλύτερα: Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά ζεστό νερό για την Παρασκευή της κρέμας.
1 Απαιτείται η προσθήκη νερού για να μειωθεί η περιεκτικότητα του αγελαδινού γάλακτος σε πρωτεΐνες σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού.
