Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε και να σκέφτεστε θετικά!

Αρχική / Καθημερινή φροντίδα / Στοματική υγιεινή / Philips Sonicare Diamond Clean White HX9332/04, Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Θήκη Ταξιδίου, 1τμχ

Philips Sonicare Diamond Clean White HX9332/04, Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Θήκη Ταξιδίου, 1τμχ

ΚΩΔΙΚΟΣ: 8710103542469
Τιμή
242,98 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Δωρεάν μεταφορικά
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Philips Sonicare DiamondClean White HX9332/04

 

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για πιο λευκά και υγιή δόντια για μια ζωή. Η κορυφαία λευκαντική απόδοση της Philips Sonicare, τώρα στην πιο κομψή εκδοχή της.

 

• Το σωστό βούρτσισμα γίνεται πανεύκολο

• Ενσωματωμένος αισθητήρας πίεσης

• Έξυπνη αναγνώριση κεφαλής

• 4 λειτουργίες, 3 επίπεδα έντασης

 

Αφαιρεί έως και 10 φορές περισσότερη πλάκα* για βαθύ καθαρισμό των δοντιών

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 Pink Edition HX9911/29 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Εφαρμογή, 1 τεμάχιο-0

Η κεφαλή βουρτσίσματος C3 Premium Plaque Control προσφέρει τον πιο βαθύ δυνατό καθαρισμό των δοντιών σας. Οι μαλακές, εύκαμπτες τρίχες έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται τέλεια στο σχήμα των δοντιών, προσφέροντας 4 φορές μεγαλύτερη επαφή με την επιφάνεια** και έως και 10 φορές περισσότερη αφαίρεση της οδοντικής πλάκας από τα δυσπρόσιτα σημεία.

 

Σκληρή με την πλάκα, απαλή με τα ούλα σας

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 Pink Edition HX9911/29 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Εφαρμογή, 1 τεμάχιο-1

Η κεφαλή βουρτσίσματος C3 Premium Plaque Control έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τον πιο βαθύ καθαρισμό που έχετε κάνει ποτέ. Οι μαλακές, εύκαμπτες πλευρές και οι τρίχες προσαρμόζονται τέλεια στο σχήμα των δοντιών σας, προσφέροντας 4 φορές μεγαλύτερη επαφή με την επιφάνεια και καθαρίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία*.

 

Υιοθετήστε και διατηρήστε υγιεινές συνήθειες

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 Pink Edition HX9911/29 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Εφαρμογή, 1 τεμάχιο-2
Η DiamondClean White παρέχει την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε υγιεινές συνήθειες βουρτσίσματος μεταξύ των οδοντιατρικών ελέγχων. Οι ενσωματωμένοι έξυπνοι αισθητήρες ενημερώνουν εσάς όταν ασκείτε υπερβολική πίεση, ενώ συνδυάζοντας τον τρόπο χρήσης της οδοντόβουρτσας με την εφαρμογή Sonicare, η εξατομικευμένη Αναφορά προόδου σάς βοηθά να συνεχίζετε την καλή πορεία σας και να βλέπετε την πρόοδο που έχετε σημειώσει σε βάθος χρόνου.

 

Εξατομικευμένη εμπειρία βουρτσίσματος

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 Pink Edition HX9911/29 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Εφαρμογή, 1 τεμάχιο-3

Η οδοντόβουρτσα DiamondClean White διαθέτει τις λειτουργίες "Καθαρισμός", "Λεύκανση+", "Υγεία των ούλων" και "Βαθύς καθαρισμός+", ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες βουρτσίσματος των δοντιών σας. Η λειτουργία "Καθαρισμός" είναι ιδανική για εξαιρετικό καθημερινό καθαρισμό, η λειτουργία "Λεύκανση+" εξασφαλίζει αφαίρεση των κηλίδων, η λειτουργία "Υγεία των ούλων" προσφέρει έναν ήπιο αλλά αποτελεσματικό καθαρισμό των ούλων, ενώ η λειτουργία "Βαθύς καθαρισμός+" είναι κατάλληλη για έναν αναζωογονητικό και βαθύ καθαρισμό. Χάρη στα τρία επίπεδα έντασης, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε υψηλότερες ρυθμίσεις για πιο έντονο καθαρισμό ή χαμηλότερες ρυθμίσεις για πιο ευαίσθητα στόματα.

 

Η λειτουργία BrushSync επιλέγει αυτόματα την καλύτερη ρύθμιση για εσάς

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 Pink Edition HX9911/29 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Εφαρμογή, 1 τεμάχιο-4

Οι έξυπνες κεφαλές βουρτσίσματος επιλέγουν αυτόματα την κατάλληλη λειτουργία και ένταση για τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό των δοντιών σας. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε την κεφαλή βουρτσίσματος W3 Premium White. Η τεχνολογία BrushSync της DiamondClean White συγχρονίζει αυτόματα την κεφαλή με τη λειτουργία "Λεύκανση+", που προσφέρει λεύκανση των δοντιών.

 

Σας ειδοποιεί όταν πιέζετε πολύ δυνατά

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 Pink Edition HX9911/29 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Εφαρμογή, 1 τεμάχιο-5
Μπορεί να μην αισθάνεστε ότι βουρτσίζετε τα δόντια σας πολύ δυνατά, αλλά η οδοντόβουρτσα DiamondClean White θα το καταλάβει. Αν πρέπει να μειώσετε την πίεση, η οδοντόβουρτσα θα παράγει έναν χαρακτηριστικό ήχο. Αφήστε την κεφαλή της οδοντόβουρτσας να κάνει τη δύσκολη δουλειά για εσάς. Σύμφωνα με σχετικές μελέτες, 7 στα 10 άτομα δήλωσαν ότι αυτή η λειτουργία τους βοήθησε να βουρτσίζουν καλύτερα τα δόντια τους.

 

Θα ξέρετε πάντα πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τις κεφαλές βουρτσίσματος

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 Pink Edition HX9911/29 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Εφαρμογή, 1 τεμάχιο-6
Όλες οι κεφαλές βουρτσίσματος φθείρονται με την πάροδο του χρόνου, οπότε πρέπει να παρατηρείτε την κεφαλή που χρησιμοποιείτε, για να βεβαιωθείτε ότι συνεχίζει να καθαρίζει καλά τα δόντια σας. Η τεχνολογία BrushSync παρακολουθεί για πόσο διάστημα χρησιμοποιείτε την κεφαλή βουρτσίσματος και με πόση ένταση βουρτσίζετε τα δόντια σας. Όταν έρθει η ώρα να την αντικαταστήσετε, η υπενθύμιση αντικατάστασης BrushSync στη λαβή και ένα σύντομο ηχητικό σήμα θα σας ειδοποιήσουν.

 

Εύκολη φόρτιση και στιγμιαία ενεργοποίηση

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 Pink Edition HX9911/29 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Εφαρμογή, 1 τεμάχιο-7
Η DiamondClean White παρέχει αυτονομία έως και δύο εβδομάδες κανονικής χρήσης, με μία μόνο φόρτιση.

 

Διπλό σύστημα φόρτισης: Ποτήρι φόρτισης και θήκη μεταφοράς και φόρτισης

 

1) Ποτήρι φόρτισης - Τοποθετήστε την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare στο ποτήρι για να τη φορτίσετε. Το ποτήρι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ξεπλύνετε το στόμα σας μετά το βούρτσισμα.

2) Θήκη μεταφοράς και φόρτισης - Συνδέστε τη στο φορητό σας υπολογιστή μέσω USB ή φορτίστε τη χρησιμοποιώντας μια επιτοίχια πρίζα. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε την οδοντόβουρτσα DiamondClean όπου θέλετε.

Βάρος: 2.00 kg

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας